Анализ на начина за закупуване на защитна маска за еднократна употреба в ежедневието

- May 03, 2019-

Анализ на начина за закупуване на защитна маска за еднократна употреба в ежедневието

С непрекъснатото развитие на обществото природната среда става все по-лоша. Хората ще носят предпазна маска за еднократна употреба, когато пътуват, главно за да защитят здравето си. Въпреки това, може да се види, че търсенето на защита за маски за еднократна употреба все още е доста голямо. Въпреки това, много потребители не знаят как да закупят защитна маска за еднократна употреба, така че днешната еднократна маска за еднократна употреба Xiaobian ще даде просто въведение към потребителите. Допълнителни съвети за защита за маска за еднократна употреба.

Прахоустойчива ефективност, ефективността на блокиране на праха за защита на маската за еднократна употреба се основава на нейната ефективност на бариера срещу фин прах, особено за дихателен прах под 2,5 микрона. Тъй като размерът на частиците прах може директно да попадне в алвеолите, той има най-голямо въздействие върху човешкото здраве. Прахоустойчива защитна маска за еднократна употреба, съставена от филтърен материал с активен въглен или нетъкан текстил, по-малко от 2,5 микрона вдишващ се прах в процеса на преминаване през филтъра.

Степента на близост, защита за маска за еднократна употреба и анти-страничната конструкция за изтичане е да се предотврати преминаването на въздуха през маската за еднократна употреба, за да се защити разликата между човешкото лице и да не се вдишва чрез филтрация. Въздухът е като поток от вода, където тече първи, когато съпротивлението е малко. Когато маската за еднократна употреба предпазва формата от близък контакт с човешкото лице, опасните предмети във въздуха ще изтекат от интимното място и ще влязат в дихателните пътища на човека. След това, дори ако използвате филтърен материал, можете да го защитите с маска за еднократна употреба. Нито пък можете да защитите здравето си. Много чуждестранни регламенти и наредби предвиждат, че работниците трябва да провеждат редовно еднократен тест за защита на маската. Целта е да се гарантира, че работниците използват подходяща маска за еднократна употреба, за да предпазват и носят предпазна маска за еднократна употреба в правилния ред.

Удобни за носене, така че работниците да са склонни да носят и подобряват ефективността на работата си на работното място. Днес маската за еднократна употреба, която не се нуждае от поддръжка, е защитена от почистване или подмяна на части. Когато прахът е наситен или маската за еднократна употреба се повреди, тя се изхвърля. Това осигурява защитата на маската за еднократна употреба и запазва работника от защита на маската за еднократна употреба. Време и усилия. Освен това, много маски за еднократна употреба са защитени във формата на дъга, за да се осигури добро прилягане към формата на лицето и да се запази определено пространство на носа и устата за удобно носене.