Какви характеристики на еднократни ръкавици определи неговата носенето чувствителност?

- May 14, 2019-

Какви характеристики на ръкавици за еднократна употреба определя неговата облечен чувствителност?

Ръкавици за еднократна употреба имат много предимства. След носенето, той има няма тежест, като на втория слой на кожата, има добра чувствителност и дава на потребителите по-добър продукт опит. Това е един уникален продукт функции. Отлична чувствителност на ръкавици за еднократна употреба е комбинация от самия продукт и процеса.

Тя е чувствителна, защото е по-тънка. Дали това е Нитрилни ръкавици или латекс ръкавица, тя е изработена от синтетичен каучук или естествен каучук от емулсия филм, така че може да се направи много тънка. Тези ръце да добро чувство външния свят и поддържа добра чувствителност.

Еластичността е добро, и способността да се поберат на ръцете е задължително. Въпреки че ръкавици са тънки, те не могат да бъдат приложени, и чувствителността е значително намалена. Нитрилни ръкавици и латексови ръкавици може да бъде много близки заради еластичноста и умерено разтягане. Този за еднократна ръкавица е като на втория слой на човешкото тяло, поддържането на ръцете си, гъвкав и чувствителни.

Дизайнът на белег от шарка допълнително помага ръкавицата да поддържа чувствителност в износване. Ръкавици са предназначени да бъдат сипаничав дали се посочва или palm, е като пръстови отпечатъци или длан печат на ръката, така че ръцете може да поддържа усет за контакт, така че натискането на ръката може да остане поверителна.

Ръкавици за еднократна употреба с добра чувствителност, което позволява на потребителите по-добре работят обекта и намалете грешките в работата. Комбинацията от ръцете, pockmarks и thinness са всички причини защо ръкавици за еднократна употреба притежават чувствителност характеристики. Ако дебелината на ръкавицата е промяна без промяна на първите две, ще се отрази неговата чувствителност?

Отговорът е очевиден. Дебелина ще имат определен ефект върху чувствителността. Въпреки това при действителна употреба, ползване работата на потребителя не се променя много. Защо е това?

Защото въпреки че дебелината на ръкавици за еднократна употреба е различен, общата ръкавици са стандартни, дебели и Екстра-дебела. До известна степен те също са един вид разграничение между различни дебелини на продукти. Въпреки това тъй като ръкавици за еднократна употреба са за еднократна употреба, те се изхвърлят веднага след употреба. Освен това производителят на ръкавици в производството ръкавици ще контролира дебелината на ръкавици в рамките на разумен диапазон. В действителност увеличението на дебелината на ръкавици не е голям. Следователно увеличението на дебелината на тази точка няма особено голямо въздействие върху ръцете и чувствителността не е силно нарушена.