Wanli предлага страхотна селекция от качествени гащеризони за еднократна употреба

- Sep 19, 2019-

Облекло за еднократна употреба е икономичната, но ефективна алтернатива на платните защитни облекла. Той предлага защита от прах, мухъл и много други сухи частици и опасности от аерозол, с които работниците влизат в контакт всеки ден. Тези защитни дрехи за еднократна употреба са идеални за използване при боядисване, олово или намаляване на азбест, отстраняване на плесени, сухи химически приложения, обработка на храни и много други.

Wanli предлага голям избор от качествени гащеризони за еднократна употреба . Нашите гащеризони за еднократна употреба и други PPE облекла отговарят на индустриалните стандарти за бариера за сухи частици. Той предпазва работниците от дразнещи и опасни материали като азбест и оловен прах. Освен това, нашите гащеризони за еднократна употреба се отличават със здрави, но леки дишащи материали, така че ви е удобно през целия ден, докато ги носите.

Така че независимо дали се нуждаете от защита при работа с бои, докато обработвате химикали или от опасни бактерии и вируси, Wanli ви обхвана   от глава до пети!