3. ви научи да изберете правилната здравна служба

- Apr 26, 2019-

3. ви научи да изберете правилната здравна служба

Здравните дрехи носят много удобство за нашата работа и живот. На пръв поглед прост, но има много врати. Ние установихме, че в действителност много хора често имат ясни нужди от защита, но когато правят избор, те са хванати от голямо разнообразие от здравни услуги, което показва, че нямат начин да започнат.

След това ви научи 3 трика, за да сте сигурни, че бързо ще изберете правилната здравна услуга!

Първата мярка: погледнете цвета, лесно идентифицирайте вида на здравната услуга

Ако не знаете много за хигиената, можете да започнете с цвета на здравния костюм. Използваните материали са нитрил, латекс и PVC, които са много различни по цвят.

Първата е нитриловата хигиена. Неговата суровина е нитрилен каучук, който може да бъде направен в различни цветове, обикновен син, тъмно син, а също и черен, зелен, оранжев, бял и др. Заслужава да се отбележи, че богатите цветове улесняват фирмите да управляват позициите си, за да подобрят ефективността и да намалят кръстосаната инфекция.

Често виждаме такива знаци в асансьорите на някои болници. "Забранено е да се носят санитарни дрехи и прес асансьори." Много хора не разбират. Всъщност санитарните дрехи тук се отнасят до здравните дрехи, носени от лекарите.

Съществуват четири вида здравни работници, които трябва да носят хигиенни дрехи: когато пациентът е прегледан, когато пациентът черпи кръв по време на операция, когато се извършва почистване. В тази среда здравните дрехи носят различни микроби. Ако гореописаните операции бъдат завършени и се свържат с други предмети, микробите ще се разпръснат, което ще доведе до кръстосана инфекция, а честотата на инфекциозните заболявания в болниците ще се увеличи.

Лекарите на болничния асансьор, пациентите и членовете на семейството ще бъдат в контакт един с друг и степента на използване е много висока. Носенето на използван бутон за докосване на здравни услуги увеличава вероятността от инфекциозно заболяване невидимо.

Актът за „забрана за носене на санитарни дрехи и притискащи асансьори“ може ефективно да намали честотата на инфекциозните заболявания и е свързан със здравето на лекарите и пациентите.

Работната среда на автосервиза е сравнително сложна, така че е необходимо да се направи добра работа за защита. При избора на здравна услуга е необходимо да се направи пълна оценка на околната среда и да се направи правилния избор.

Първо, преценете какви щети са настъпили на обекта. Има два основни типа:

Повреда на инструмента: Ако по време на работа сте изложени на остри инструменти, лесно можете да причините наранявания по рязане;

Химично увреждане: като бензин, боя, замазка, спирачна течност, спирачна течност, антифриз и др.

След това изберете правилния здравен костюм въз основа на оценката. Автомобилният сервиз трябва да избере защитно облекло, което съответства на очакваната повреда. Например, хигиенното облекло трябва да има устойчивост срещу пробиване и скъсване, и е устойчив на химически разтворители като грес.