Какви са предимствата на защитните маски за еднократна употреба?

- Apr 29, 2019-

Какви са предимствата на защитните маски за еднократна употреба?

Сега всеки трябва да е запознат с предпазната маска за еднократна употреба, особено на обществени места, болниците имат много бактерии, така че когато пътувате, често виждате, че много хора носят медицински маски, след което медицинските маски предпазват бактериите от човешко тяло. Тук малките парчета маска за еднократна употреба ще бъдат представени на потребителите, надявам се да помогна на всички.

По-рано от материала на медицинската маска, използваната филтърна тъкан абсорбира предимно бактерии и вируси и блокира патогените. Плътният филтърен слой използва филтърен материал N95 за филтриране на частици, които могат ефективно да блокират летящи кърпи, кръв, телесни течности и секреция. Нещата. Маската е два дълги ленти, които преминават през каналите от двете страни на маската. Носовата скоба се поставя в центъра на горната част на филтърния слой и се поставя между плътния слой и филтърния слой. Материалът е метален или металопластичен композит, който има както пластичност, така и якост и е удобен за носните уплътнения, когато се носи.

Може да се каже, че медицинската маска е добър елемент за осигуряване на взаимна инфекция между медицинския персонал и пациента. Ето защо е необходимо да се направи ефективността на бактериалната филтрация над 95% в съответствие с националните изисквания по време на производството, което е най-важната роля на медицинската маска.

Днес замърсяването на въздуха в градовете става все по-сериозно. Много хора избират да носят маски против мъгла, когато пътуват, което може да попречи на засмукване на прах и бактерии в тялото. Въпреки това, има много видове маски на пазара, така че как да изберем анти-мъгла маски? Малките маски за маски за еднократна употреба ще бъдат представени на потребителите по прост начин, надявам се да помогна на всички.

Когато купувате маска против мъгла, трябва да проверите дали маската против мъгла се вписва в лицето, дали има много изтичане на въздух около носа и брадичката, а маската с лошо уплътнение на лицето е равна на износване. Тук сме склонни да го покрием. Маска на главата, не маска висяща на ухото.

Дали дишането е гладко, т.е. дали нормалното дишане на лицето може да бъде гарантирано. Ако издишването не е гладко, ще има много водни пари, а учениците с очила имат такова преживяване. След носенето на маската, очилата ще бъдат покрити с мъгла. Затова се препоръчва да изберете маска с дихателен клапан.

Защото външният слой на маската против мъгла често натрупва много прах, бактерии и други замърсявания във външния въздух, докато вътрешният слой блокира издишваните бактерии и слюнка. Следователно двете страни не могат да се използват последователно, в противен случай външният слой ще бъде замърсен. Веществото вдишва в човешкото тяло, когато е директно прикрепено към лицето и става източник на инфекция.