Правилния метод за носене на болния костюм

- May 15, 2019-

Правилният метод за носене на болния костюм

Развитието на много индустрии в живота е неделимо. Понякога някои отрасли имат собствени марки в своите области. Днес ще ви ги представим.

1. Отворете стерилната торбичка за еднократна хирургическа рокля с асептични пинсети.

2. Потърсете по-голямо пространство в операционната зала, за да предотвратите излагането на замърсители, когато носите хирургически рокли.

3. Изберете размера на стерилната ръкавица според етикета.

[Начин на действие]

(1) След като ръката е дезинфекцирана, вземете хирургическата рокля (ръката не трябва да докосва хирургичната мантия), повдигнете краищата на яката с двете си ръце и пътувайте до гърдите и операционната маса и друг персонал, за да разпознаете стерилните лицето на хирургическата рокля и се отърси от операцията. Дрехи, противоположната страна се изправят.

(2), хирургическата рокля се хвърля във въздуха, двете ръце се вкарват в ръкава и се простират леко напред.

(3) Патрулиращата медицинска сестра помага при издърпването на двата ъгъла на яката и закрепването на задния колан. Носителят протегна ръка към ръкава. (Можете да притиснете ръкавите към китката с две кръстосани ръце или да вмъкнете вътрешността на маншета от другата страна с ръка. Хирургическият ръкав е избутан от дланта към китката, за да предотврати докосване на ръката от външната страна на хирургическа рокля).

(4) След поставяне на хирургическата рокля, леко го огънете, направете коланът вакантен (избягвайте пръста да докосва хирургическата рокля) (коланът не се пресича), а правилният начин на носене на хирургическата рокля е подходящ за патрулиращата сестра. ,

(5), въртящата се сестра върза колана отзад (избягва да докосва пръстите на носещия го) и вдигна средата на колана с двете си ръце.

Статии, които може да ви интересуват:

По време на операцията от медицинския персонал трябва да се изисква да носи специална хирургическа рокля. По време на избора на хирургическа рокля, за да бъде безопасна, е необходимо да се гарантира, че дрехата е 100% стерилна, така че да се изисква абсолютно стриктна стерилизация и дезинфекция, за да се осигури оптимална защита.

Основните материали са предимно нетъкани платове. След серия от лечения за дезинфекция, те се използват еднократно, за да се осигури здраве и хигиена. В края на краищата, хигиената на такива дрехи е изключително важна, за да се избегне ефективно инфектирането на Bijun на операционната маса. Поддържайте околната среда чиста. Много лекари прекарват много време в операция, така че дрехите се носят дълго време. Затова трябва да гарантираме, че дрехите са по-удобни и дишащи. В края на краищата, медицинският персонал е в много напрегнато състояние в момента на операцията, така че е необходимо да се гарантира комфорта на носенето им и може ефективно да се предотврати разкъсването на облеклото или причиняването на ненужно износване.

Когато се носи през зимата, той е много устойчив на статично електричество. А за някои химикали, както и за бактерии, може да играе добра роля в съпротивата. Цветът на облеклото е предимно син и син, което придава тихо и спокойно визуално въздействие, което е много подходящо за операционната маса.