Прости за еднократна лист метод за почистване

- May 09, 2019-

Прости за еднократна лист, метода за почистване

Ние обикновено прекарват най-малко 7-8 часа в леглото всеки ден на сън. През лятото ние дори изпълнява най-малко 200ml на пот всяка вечер. Това е гнездо за всички видове бактерии, легла, така че ние трябва да чисти наши листове често, на хотела за еднократна употреба листове трябва не да се каже. В лицето на всеки ден е по-необходимо почистване.

Народна възглавници, еднократни чаршафи и завивки са покрити с различни бактерии, вируси, гъбички, едноклетъчните кисти и др. Ако тези микроби не са отстранени навреме, различни заболявания ще бъдат предадени, което ще застраши човешкото здраве. Времето е глоба и е подходяща за сушене. Препоръчително е, че веднага извършват голям Почистване на постелки в дома си, след това извадете въздуха и използват ултравиолетови лъчи на слънцето да се стерилизира. При промяна на еднократна легло покритие и за еднократна употреба листове, можете да използвате прахосмукачка или леко влажен парцал за почистване на останалите пърхот и косата на матрака. Ако има петна, прилагат сапун за мръсни област, а след това използвайте суха кърпа, за да смучат чисти, или използвайте сешоар да изсъхне мокри петна, да не мухъл, произвеждат миризма.

Много хора ще срещнете различни зацапване на листовете, за еднократна употреба при почистване за еднократна употреба листове. Петна, причинени от кръв, сок, ръжда и т.н. са трудни за почистване, особено за дълго време. Тези петна са дори по-трудно да се отървете от. Има ли някакъв начин да се премахнат тези зацапване? В действителност при почистване на петна от кръв, вие не може да ги измийте с топла вода. Можете само да ги измийте със студена вода. Кръвта съдържа протеин компоненти като плазма, които са разтворими във вода, и когато се нагрее, става неразтворими във вода, точно като пиле кръв, свинска кръв или яйца, които ние обикновено се яде. След загряването, става блок, който е неразтворим във вода, така че естествено не е лесно да се мият. По същата логика кръвта е изложен на въздух за дълго време, и други подобни химически промени ще настъпят. Това е причината, поради Чен Джу кръв не е лесно да се отмие.