Съпротивлявайте се на Smog, Бихте ли закупили маска за еднократна употреба, за да я защитите?

- May 12, 2019-

Съпротивлявайте се на смог, купихте ли маска за еднократна употреба, за да я защитите?

В пазарната среда, където липсват стандартите за защита на еднократните маски за еднократна употреба, някои известни производители на защита за еднократна употреба многократно са били фалшифицирани. В тази връзка, Джао Данчинг разбира дълбоко: "С помощта на защитната маска за защита на зеления щит" Зеленият щит "е кандидатствал за патенти в дизайна и технологията за защита за маски за еднократна употреба, но някои марки на пазара просто имитират Защитата на маската за еднократна употреба „Зелен щит“ няма действително защитен ефект, който е причинил вреди на правата на потребителите и производствените предприятия.

На второ място, когато съответните служби на страната тестват защитната маска за еднократна употреба, те могат да използват само индустриалната защита за маска за еднократна употреба или стандартите за изпитване за защита срещу маски за еднократна употреба, така че резултатите от теста са лесни за потребителите да се чувстват разстроени.

Пей Сяолин, заместник-директор на отдел "Жалби" на Китайската асоциация на потребителите, каза пред репортера на "People's Eyes", че тъй като няма национален стандарт, потребителите могат да използват публичността на бизнеса само като референция при избора на защитна маска за еднократна употреба. Коя маска за еднократна употреба има добър защитен ефект? Всъщност потребителите не са наясно.

Казва се, че Асоциацията на потребителите на Китай е получавала някои доклади на потребителите преди това. Смята се, че има малка разлика между носенето на защитна маска за еднократна употреба и носенето на защитна маска за еднократна употреба и все още може да мирише на миризма. Някои хора мислят, че носенето на маска за еднократна употреба за защита след дишане не е гладка, чувствам се депресирана. Той посочи, че някои хора не защитават устата и носа си, когато го носят, а някои не позволяват на маската за еднократна употреба да предпазва добре лицето, което ще намали ефекта на противогъмовата защита на маската за еднократна употреба. "Това е свързано с вида и навиците на носене, които всеки избира за защита за маска за еднократна употреба. Потребителите трябва да вземат под внимание дишането и защитата на защитната маска за еднократна употреба," каза той.

Също така се подчертава, че защитата на цивилни маски за еднократна употреба, които са защитени срещу смог, трябва да имат ефект на предотвратяване на храчки. Второ, защитата на маски за еднократна употреба за цивилни трябва да отчита комфорта на потребителя при носенето им, т.е. пропускливостта трябва да е добра и не може да бъде предотвратена. Смога причинява неудобство на други аспекти на тялото, като стягане в гърдите и хипоксия.

Пей Сяолин каза, че разработването на ежедневни защитни технически стандарти за защита на еднократна маска е поставило технически праг за производителите на защитна маска за еднократна употреба, което благоприятства интегрирането на различни стандарти, които се прилагат от различни предприятия в един стандарт, и също така е полезно за оцеляването от най-силния. Нивото на цялата индустрия, от основното ниво до защитата на правата на потребителите.