Потребителите наистина ли използват защитна маска за еднократна употреба?

- Apr 30, 2019-

Потребителите наистина ли използват защитна маска за еднократна употреба? Въвеждат се няколко предложения за защита за маска за еднократна употреба.

Маските за еднократна употреба трябва да са познати на всички. Въпреки това, много потребители често използват защитната маска за еднократна употреба, когато грешат. И така, какъв е проблемът? Малката защитна маска за еднократна употреба се дава на мнозинството. Потребителят накратко представя как правилно да носят предпазна маска за еднократна употреба. Нека да го разгледаме.

Брадата е дълга в защитата на маската за еднократна употреба и контакт с лицето (малката брада на устата няма значение). Ако въздухът е твърде лош, препоръчително е да се обмисли носенето на маска за еднократна употреба, след като брадата е остъргвана, в противен случай тя ще причини маската за еднократна употреба за защита на изтичането на въздух. , засягащи филтриращия ефект. Той е защитен от замърсени маски за еднократна употреба и най-добре е да си измиете ръцете след носене или отстраняване. Особено за N95 и над предпазна маска за еднократна употреба - когато я носите, ръката трябва да е в контакт с маската за еднократна употреба, за да се предпази отвън.

Не споделяйте защитна маска за еднократна употреба. По-специално, предпазната маска за еднократна употреба и защитна маска за еднократна употреба с активен въглен не могат да се носят назад и напред - в случаите, когато външността е замърсена, най-тежките случаи бързо ще се разболеят. Не използвайте монтираната за глава предпазна маска за еднократна употреба като кука за ухо.

Не разчитайте на "N", "KN" защитна маска за еднократна употреба, за да се справите с острата миризма, причинена от декорацията. Например, обикновената защитна маска за еднократна употреба "N95" трудно може да филтрира миризмата на боята, защото боята се изпарява, за да произведе органични газове. По това време е по-добре да се използва маска за еднократна употреба с прахови частици с слой от активен въглен за защита на 9042 (включително активен въглен) като "KN90".

Индексът на качеството на въздуха е под 150. Не се препоръчва да се носи защитна маска за еднократна употреба, когато се излиза за здрави хора. Когато индексът е под 50 (в Пекин наистина няма много), се препоръчва да се проветри дома. Когато носите маска за еднократна употреба, за да предпазите вратата, трябва да се внимава, когато извършвате упражнения, които значително надвишават скоростта на бързата разходка. Колкото по-голямо е количеството упражнения, толкова по-ефективен е ефектът на маската за еднократна употреба при дишане. Така че, когато въздухът е твърде лош, или минимизирате, или избягвайте упражнения, или променете упражненията на закрито. Ако наистина се нуждаете от спортове на открито, изберете чашка тип, предпазна маска за еднократна употреба.

Днес природната среда се влошава и влошава. Когато пътуват, хората носят предпазна маска за еднократна употреба. Въпреки това, когато хората купуват еднократна защита за еднократна употреба, какво трябва да се направи? Еднократна защита за еднократна употреба Малката серия ще бъде представена на общия потребител, надявам се да помогна на всички.

Прахоустойчива ефективност, ефективността на блокиране на праха за защита на маската за еднократна употреба се основава на нейната ефективност на бариера срещу фин прах, особено за дихателен прах под 2,5 микрона. Тъй като размерът на частиците прах може директно да попадне в алвеолите, той има най-голямо въздействие върху човешкото здраве. Защитата от марля за еднократна употреба, защитеният от прах принцип е механична филтрация, т.е. когато прахът се сблъска с марля, през слоевата бариера, някои големи частици прах се блокират в пясъчната кърпа. За някакъв фин прах, особено за прах по-малък от 2,5 микрона, той ще премине през мрежата на марлята и ще влезе в дихателната система. Прахоустойчива защитна маска за еднократна употреба, съставена от филтърен материал с активен въглен или нетъкан текстил, по-малко от 2,5 микрона вдишващ се прах в процеса на преминаване през филтъра.