Необходимо ли е да се купуват листове за еднократна употреба?

- May 06, 2019-

Необходимо ли е да се купуват листове за еднократна употреба?

За пътешественика и бизнес пътника, хотел Експрес се превърна в място за пътуване. Акуратните легла и чистите бани придават усещане за домашен уют. Това обаче е само повърхностно явление. На пръв поглед белите чаршафи и хавлиените кърпи в хотела често подхранват безброй бактерии и химически остатъци, а степента на мръсотия често е извън вашето въображение. Колко мръсни са тези бели хавлии и чаршафи? Уверете се, че не сте яли само преди да погледнете надолу. Кърпи = парцали, избършете чашките и избършете чашките За гостите на хотела, кърпите и кърпите за баня се трият лицата си, но за обслужващия персонал на хотелското почистване може да е парцал, който избърсва тоалетната и пода. Персоналът на хотелската стая се основава на принципа на спасяване на провинцията и най-близките, често използвайки кърпи за почистване на пода на банята и тоалетна. Разбира се, ако кърпата е твърде малка, сменете голямото спално бельо, винаги има едно за вас.

Ако самата кърпа е много чиста, тогава проблемите с измиването се елиминират, а прането ще изглади чистото бельо директно, а след това ще го върне в хотела след опаковане. Лао Джан, който се занимава с измиване на спално бельо от много години, казва, че всеки път, когато излиза да живее в хотела, той определено ще донесе пълен комплект кърпи за еднократна употреба, кърпи за еднократна употреба или дори чаршафи за еднократна употреба. Дали чаршафите и кърпите в хотела са чисти или не, обикновените хора не могат да различат каквато и да е разлика дали те ги гледат с лупа или използват носа си. Само вътрешните могат да видят триковете.

Ето защо, ако в бъдеще живеете в хотел, не е нужно да се притеснявате за проверка на хигиената. Това не е ценител и не можете да разберете как да го обмислите. Това е правилният начин за прикриване на набор от тоалетни принадлежности и чаршафи.

Използвайте повече хавлиени кърпи, може да се разболеете

През 2012 г. в проучване за безопасността на обществения текстил в градските експресни хотели се посочва, че 60% от спалното бельо, хавлиените кърпи и хавлиените кърпи на хотел Експрес не отговарят на стандартите. Тези неквалифицирани ленени продукти вероятно ще причинят заболяване на гостите.

През 2015 г. мис Лиу, която работи в Пекин, отиде на бизнес пътуване до Нанкин и остана в една бърза хотелска верига. Два дни по-късно мис Лиу усети сърбеж по кожата и диагностицирана с уртикария. Мис Лиу подозира, че кърпите за баня на хотела не са чисти.