Хубей Уанли ще проведе церемония по откриването на нов щаб

- Mar 03, 2021-

Хубей Уанли ще проведе церемония по откриването на нов щаб


Дата: 3 март 3, 2021


Hubei Wanli новите сгради на централата ще бъдат над 100 000 квадратни метра площ с 240 милиона юан инвестиции финансиране.

2

4

На 3 март в град Xiantao, провинция Хубей, Хубей Уанли организира грандиозна церемония за започване на строителството на обекта, целият проект ще завърши в рамките на една година, включително офис сгради и платпроизводствени линии на Microporous, SSSPP, SMS / SMMMS, и meltblown, също лаборатория за индустриални и медицински области клас.

1

Над 200 души присъстваха на церемонията, включително ръководителите на правителствени отдели, главният изпълнителен директор на Hubei Wanli Г-н Уелингтън Лиу даде реч за благодарността към местното управление за огромната подкрепа за тях, а също така подчерта целта на Уанли е изследвания и разработване на повече нови нетъкан тъкани тъкани в медицински и PPE приложения.

news0

sss


Hubei Wanli доставя водещи в бранша клиенти въз основа на надеждни взаимоотношения.Като цяло, ние се фокусираме върху предоставянето на надеждни продукти иместни и глобални клиенти.