Как мръсно е листата за еднократна употреба?

- May 08, 2019-

Колко мръсни са листата за еднократна употреба?

В един живот една трета от времето се прекарва в леглото, а някои мързеливи хора могат да прекарват повече време в леглото. В този процес той е неделим от листа за еднократна употреба. Ако нашите листове за еднократна употреба не са почистени и подменени за дълго време, можете смело да познаете колко мръсни листа за еднократна употреба ще бъдат. Много хора изобщо не са мислили за това, нито пък могат да мислят за него.

Някои хора може да не са сменили листа за еднократна употреба за три месеца или дори повече. Нека да разберем колко мръсни листа за еднократна употреба ще бъдат в този момент. В процеса на сън ние съзнателно или несъзнателно ще хвърляме и обръщаме, кожата на тялото директно ще се разтрива с листата за еднократна употреба. В този процес тя е еквивалентна на упражняване на кожата, епидермисът ще бъде регенериран, нов Кожата замества старата, стара кожа, която пада в мъртва кожа. Много от тези мъртви кожи паднаха на леглото. Те са "храна" за оцеляването на много бактерии. С други думи, тези мъртви кожи осигуряват условия за живот на бактериите, което е причина за лесно размножаване на бактерии. В същото време не само мъртвата кожа, но и някои други вещества, като масло за тялото, слюнка, петна и прах по цялото тяло, телесни течности, дори урина и фекалии, могат да бъдат замърсени с листове за еднократна употреба. Смесете с бактерии. Друг проблем е, че по време на процеса на сън се появява и пот. Според проучването, един човек ще остави близо 100 000 милилитра (количеството 167 бутилки минерална вода) в леглото всяка година, така че средата на леглото е влажна. Състоянието е лесно да се размножават гъбички.

Според данните от теста, бактерии, които могат да произведат от 3 до 5 милиона CFU (колониеобразуващи единици) на 6 квадратни сантиметра възглавници, листове и листове за еднократна употреба, не се мият една седмица. Ако не се мие един месец, броят им ще бъде близо 12 милиона. , Знаете, че един лист за еднократна употреба е около 4 квадратни метра, или 6666 квадратни сантиметра, така че поне 800 милиона бактерии ще спят с вас.

Чрез горния анализ ще знаем колко мръсни листа за еднократна употреба често не се променят. Трябва да обърнем внимание на почистването на листа за еднократна употреба за една седмица. Използвайте 55-60 градуса по Целзий гореща вода и изберете правилния препарат. В противен случай към листата за еднократна употреба могат да се добавят нови химикали. И след почистване, обърнете внимание на експозицията, в допълнение към листа за еднократна употреба, други листове за еднократна употреба, също така трябва да се отнасят до листа за еднократна употреба, направете добра работа по почистване.

: