Характеристики на листове за еднократна употреба

- May 05, 2019-

Характеристики на листа за еднократна употреба

Листовете за еднократна употреба нямат ширина и дължина линии, са много удобни за рязане и шиене, и са леки и лесни за оформяне, което е много популярно сред любителите на ръчно изработени.

Тъй като става въпрос за тъкан, която не е необходимо да бъде изтъкана тъкан, само тъканите къси влакна или нишки са ориентирани или произволно подредени така, че да образуват структура на мрежата, и след това да бъдат подсилени чрез механични, термични или химични методи. ,

Вместо да се преплитат и оплетат нишките един по един, влакната се свързват директно заедно с физически средства, така че когато получите лепкавото име в дрехите си, ще откриете, че е невъзможно да се направи една нишка. Нетъкан плат нарушава традиционния текстилен принцип и има характеристики на кратък процес, бърз производствен капацитет, висока производителност, ниска цена, широко приложение и много източници на суровини.

2, връзката между листа за еднократна употреба и кърпа от спанбон

Тъкани и листове за еднократна употреба са принадлежност. Има много производствени процеси за производство на листове за еднократна употреба. Сред тях, спанбонд методът е един от производствените процеси за еднократна употреба (включително спане, топене, горещо валцуване и хидропластика, които са предимно на пазара). Листове за еднократна употреба, произведени от спанбонинг

3, листа за еднократна употреба според състава, има полиестер, полипропилен, найлон, спандекс, акрил и др .; различните съставки ще имат различен стил за еднократна употреба. Спанбондната тъкан обикновено се отнася до полиестерна спанбонд и полипропиленова спанбонд; и стиловете на двете тъкани са много близки, което може да се прецени чрез тест с висока температура.

4, листа за еднократна употреба са вид нетъкан текстил, който използва директно високо полимерни чипове, къси влакна или влакна, за да премине влакната през въздушен поток или механична мрежа, и след това чрез хидроизолиране, игла, или подсилване на горещо валцоване и накрая нетъкан текстил, образуван при довършване. Новият влакнест продукт с мека, дишаща и плоска структура има предимствата на образуване на мъх, силна, издръжлива, копринена мекота, също и вид подсилващ материал, както и чувство за памук, в сравнение с памучен плат, за еднократна употреба. лесно се оформят и са евтини.