Наистина ли знаете как да почистите и поддържате защитата за еднократна маска?

- May 04, 2019-

Наистина ли знаете как да почиствате и поддържате защитната маска за еднократна употреба?

Маските за еднократна употреба трябва да са познати на всички. В ежедневието хората често носят маски за еднократна употреба, за да ги предпазят. Въпреки това, хората не се интересуват от почистването и поддръжката на маски за еднократна употреба. Всъщност, почистването и поддръжката на защитна маска за еднократна употреба все още е много важно, тогава днешната еднократна защита за еднократна употреба Xiaobian ще даде просто въведение към потребителите, надявайки се да помогне на всички.

Накисва се в кипяща вода в продължение на 5 минути, първо се кипва тенджера с вряща вода. След като водата се отвори, излейте я в басейн, защитен с маска за еднократна употреба. Ако е пластмасов басейн, препоръчва се първо да го изсушите, след което да го накиснете в маска за еднократна употреба. Ако има керамичен басейн, препоръчва се да го накиснете в керамичен басейн. Почистете керамичния басейн и го поставете в маска за еднократна употреба, за да я предпазите от вряща вода за 5 минути.

Накиснете сапуна и го защитете с маска за еднократна употреба със сапун, прах за пране и др. Поставете прахото място на добро място. Ако силата е твърде голяма, тъканта, защитена от маската за еднократна употреба, ще се разхлаби и функцията за прах ще се намали. Така че не използвайте прекалено много сила.

Той се почиства, почиства със сапун и след това се почиства с маска за еднократна употреба. Изплакнете сапунената течност и измийте праха вода с маската за еднократна употреба. Подобно на дрехите, той се измива и излъчва на място със слънчева светлина и добра вентилация. Не забравяйте да изсъхнете на слънце, за да можете по-добре да дезинфекцирате и премахнете бактериите.

Днес социалното развитие става все по-бързо и по-бързо. Но естествената среда, в която живеем, се влошава и влошава. В резултат на това на много места често се среща мъгливо време. Хората често носят защитна маска за еднократна употреба, когато пътуват, но много хора след като защитата на сексуалната маска често игнорира някои подробности. Малката част от защитната маска за еднократна употреба се дава на потребителя за кратко въведение. Нека да го разгледаме.

В разгара на сезона на грип, мъгла, прашни дни, болест и отиване в болница за медицинско лечение, трябва да носите маска за еднократна употреба. През зимата възрастните хора с нисък имунитет и болните и болните са по-добре да носят предпазна маска за еднократна употреба. По-голямата част от защитната маска за еднократна употреба е направена от тъкан от химични влакна, която има лоша пропускливост на въздуха, химически дразнещ мирис и лесно увреждане на дихателните пътища. Квалифицираната маска за еднократна употреба е направена от марля и нетъкан текстил.

Не е научно да се използва, когато се използва и не се почиства навреме. Еднократната защита на маски ще събере много микроби след 4-6 часа, а защитата за маски за еднократна употреба ще се измива всеки ден. Не носете маски за еднократна употреба, за да защитите работата си. Тъй като търсенето на кислород е по-голямо от обичайното по време на спорт на открито, защитната маска за еднократна употреба може да доведе до лошо дишане или дори до липса на кислород в органите, което има сериозни последствия. Носете маска за еднократна употреба, за да предпазите по-голямата част от зоната под устата, носа и клепачите. Маската за еднократна употреба предпазва ръбовете от лицето и е стегната, но внимавайте да не повлияете на зрителната линия.