Как да почистваме маските за еднократна употреба в ежедневието

- May 01, 2019-

Как да почистваме маските за еднократна употреба в ежедневието

Хората в ежедневието носят маски, за да защитят здравето си. Въпреки това, хората не знаят как да ги почистят, след като ги носят. Днес малките маски от маски за еднократна употреба ще бъдат представени на потребителите. Надявам се да помогна на всички. ,

Защитната маска за еднократна употреба се използва широко в медицински и здравни услуги. Може да се използва за красота, аптека, запазване на топлината, добра гъвкавост, добра пропускливост на въздуха, водоустойчивост и водопоглъщане. Особено за някои замърсители във въздуха, той може да бъде напълно филтриран чрез филтриращия ефект на защитната маска за еднократна употреба, за да се гарантира здравето на всеки. Въпреки това, издръжливостта или здравината на защитната маска за еднократна употреба е относително слаба, така че нетъканият плат не може да се почиства по отношение на измиване и не може да се използва повторно. В допълнение, маската за еднократна употреба трябва да бъде внимателна по време на употреба. Неговите влакна са подредени в определена посока, така че е лесно да се разделят под прав ъгъл. Очаква се тези аспекти да привлекат вниманието на всички.

Маските трябва да са познати на всички. Има много видове маски на пазара. Има марлеви маски, маски за еднократна употреба и маски за прах. Така че днес, малките маски за маски за еднократна употреба ще бъдат представени на потребителите. Какви са предимствата на следващата защитна маска за еднократна употреба? Нека да го разгледаме.

Има два вида защитна маска за еднократна употреба, едната е изработена от памучна марля или трикотажна материя, средният клипс е изработен от различни нетъкани платове; другата е направена директно от нетъкан текстил. , Сега най-новите сортове са нетъкани материали на повърхността и обратно, а слой от филтърна хартия е поставен в средата, което може да подобри филтриращия ефект на защитната маска за еднократна употреба. Какви са предимствата на защитната маска за еднократна употреба?

Причината, поради която хората предпочитат предпазна маска за еднократна употреба, е, че тя има следните предимства: добра пропускливост на въздуха, нетъкан текстил е по-добър от други тъкани и ако се смесва с филтърна хартия в нетъкан текстил, неговата филтрация сексът ще бъде по-добър; в същото време, маската за еднократна употреба предпазва топлоизолацията повече от обикновената маска, а нейната водопоглъщане и водоустойчивост са добри; освен това маската за еднократна употреба предпазва еластичността, и дори ако тя е опъната наляво и надясно, няма да има никакво замърсено явление. Той има добро усещане и е много мек. Дори и да се мие много пъти, тя няма да се втвърди под слънцето. Маската за еднократна употреба предпазва еластичността и се връща в първоначалната си форма след продължителна употреба.