На какво трябва да обръщам внимание при избора на болен костюм?

- Apr 19, 2019-

На какво трябва да обръщам внимание при избора на болен костюм?

Надявам се, че чрез въвеждането на тази статия можете да имате известно разбиране и разбиране на съдържанието на медицинската болест при избора на материали и да разгледате съдържанието на проблема със статичното електричество. Нека разгледаме съответните експерти заедно с компанията за медицински и здравни продукти. кратко въведение

В процеса на преработка и носене медицинските нетъкани тъкани ще се втрият в човешкото тяло и различни предмети, за да генерират статично електричество. Ако проводимостта на влакното или обекта не е добра, зарядът не е лесен за избягване, което често влияе върху производствения процес и намалява качеството на тъканта. Дрехите лесно се оцветяват, когато генерират статично електричество и се оплитат, което прави човешкото тяло неудобно да се движи, неудобно, грозно и дори да предизвика пожар.

Интензивността на статичното електричество, пренасяна от материала, може да бъде изразена чрез полуразпад на заряда, т.е. времето, необходимо за електростатичното напрежение или заряд на влакнестия материал да се разпадне до половината от първоначалната стойност; тя може също така да бъде индиректно изразена чрез специфичната устойчивост на влакното. Максималният заряд на различни влакна е приблизително равен, но скоростта на статично разпадане варира значително. Специфичната повърхностна устойчивост на материала пада до известна степен. Изборът на материали за медицинска употреба се счита за предотвратяване на електростатични явления поради електростатични проблеми.

Може да предпочитате тази статия:

По време на операцията от медицинския персонал трябва да се изисква да носи специална хирургическа рокля. По време на избора на хирургическа рокля, за да бъде безопасна, е необходимо да се гарантира, че дрехата е 100% стерилна, така че да се изисква абсолютно стриктна стерилизация и дезинфекция, за да се осигури оптимална защита.

Основните материали са предимно нетъкани платове. След серия от лечения за дезинфекция, те се използват еднократно, за да се осигури здраве и хигиена. В края на краищата, хигиената на такива дрехи е изключително важна, за да се избегне ефективно инфектирането на Bijun на операционната маса. Поддържайте околната среда чиста. Много лекари прекарват много време в операция, така че дрехите се носят дълго време. Ето защо характеристиките и изискванията на моите медицински хирургически рокли трябва да гарантират, че дрехите са по-удобни и дишащи. В края на краищата, медицинският персонал е в много напрегната ситуация в момента на операцията, така че е необходимо да се гарантира комфорта на носенето им и може ефективно да се предотврати разкъсването на облеклото или ненужното износване.

Когато се носи през зимата, той е много устойчив на статично електричество. А за някои химикали, както и за бактерии, може да играе добра роля в съпротивата. Цветът на облеклото е предимно син и син, което придава тихо и спокойно визуално въздействие, което е много подходящо за операционната маса.