Каква роля може да играе знакът на болестта в хирургията?

- Apr 08, 2019-

Каква роля може да играе знакът на болестта в хирургията?

От гледна точка на ефекта от броя на болестта, съответната информация, която Медицинските хигиенни продукти Co., Ltd. знае или разбира, ще ви позволи да знаете повече за индустрията освен знанието на продуктите за здравеопазване Co., Ltd.!

1. Използвайте стерилен форцепс, за да отворите стерилна торба с еднократна болест.

2. Потърсете по-голямо пространство в операционната зала, за да предотвратите излагането на замърсители, когато носите болен костюм.

3. Изберете размера на стерилната ръкавица според етикета.

[Начин на действие]

(1) След като ръката е дезинфекцирана, вземете болния номер (ръката не трябва да докосва основната услуга), повдигнете краищата на яката с двете си ръце и се консултирайте с гърдите и операционната маса и другия персонал, за да идентифицирате стерилното лице на пациента. Отърсете болния костюм и се обърнете към противоположната страна.

(2), номерът на болния се поставя във въздуха и хвърля, двете ръце се вкарват в ръкава и се разтягат леко напред.

(3) Патрулиращата медицинска сестра помага при издърпването на двата ъгъла на яката и закрепването на задния колан. Носителят протегна ръка към ръкава. (Можете да натиснете ръкавите към китката с две кръстосани ръце, или да вмъкнете вътрешността на маншета от другата страна на ръка. Ръкавът е избутан от дланта на ръката до китката, избягвайки докосването на ръката от външната страна на болничен костюм).

(4), след като облече болния костюм, леко се наведе, така че коланът е спрян (за да се избегне докосване на болния костюм) (коланът не се пресича), знаете ли как да носите хирургически костюм за еднократна употреба? Болният костюм е подходящ за сестрата, която се разхожда.

(5), въртящата се сестра върза колана отзад (избягва да докосва пръстите на носещия го) и вдигна средата на колана с двете си ръце.

Хирургията се извършва от медицинския персонал на всяка болница, а много пациенти смятат, че безопасността на операцията зависи от лекаря, който е отговорен за ножа, макар че това е много важна част от хирурга. Безопасна хирургична среда също е много важна част от всяка операция. Болничният костюм е и работно облекло, което трябва да носи всеки от медицинския персонал, работещ в операционната зала. За нас е много важно да имаме безопасна работна среда.

Болницата трябва да бъде напълно дезинфектирана преди всяка анормална операция. Чиста и стерилна хирургична среда може да осигури инфекцията на пациента по време на операцията. Ако няма безопасна среда, тя не само ще причини заболяване. Инфекциите на организма причиняват микроби и тези бактерии могат да заразят и нашите здравни работници. Носенето на работни дрехи по време на операцията може да бъде много ефективно за предотвратяване на бактерии по време на целия процес, така че да можем да гарантираме безопасността на нашите пациенти и да защитим нашите здравни работници.