Каква е ролята на маските за еднократна употреба в ежедневието?

- Apr 16, 2019-

Каква е ролята на маските за еднократна употреба в ежедневието?

Маски за еднократна употреба са вид защитно оборудване, което често се използва при медицинско лечение. Маски за еднократна употреба също играят роля в други индустрии, като например работа в среда с вредни газове или пара. Също така е необходимо да се използват маски за еднократна употреба. Нашата компания Има и маски за еднократна употреба, нека да погледнем.

Маските за еднократна употреба са прахоустойчиви и антитоксични и могат да филтрират вещества, които са токсични за човешкото тяло, което е много важно за здравето. Тъканите марлеви маски за прах са само предпазни средства за дихателните органи, които предпазват дихателните органи на хората от вредни вещества. Обикновено се състои от маска и филтърна касета. Филтърният патрон съдържа адсорбент или сорбент и адсорбционният ефект е много добър; някои от филтърните патрони са снабдени с филтърен слой, който предотвратява едновременно аерозол. Антивирусната маска, използвана в армията, е направена главно от плат от активен въглен, или външният слой е изработен от водоустойчива и маслоустойчива материя, използва се вътрешният слой от филтърен материал от стъклени влакна и полиуретановата пяна, импрегнирана с активен въглен е долният слой, който може да бъде атакуван от отровния газ. Осигурете временна защита. Има много видове респиратори, но по отношение на структурата и принципа на работа, те се разделят основно на две категории: маски за въздушен филтър и маски за снабдяване с въздух.

(1) Маската тип въздушен филтър или просто маска от тип филтър работи чрез филтриране на въздуха, съдържащ вредните вещества, през филтърния материал на маската и след това вдишването му. Структурата на филтърна маска е разделена на две части, едната е основната част на маската, а другата е частта на филтърния материал, включително филтърния памук за прахоустойчива и химическа филтърна кутия за антивирус.

(2) Маската за подаване на въздух се отнася до източник на чист въздух, който ще бъде изолиран от вредни вещества. Тя може да бъде изпратена на лицето на лицето за дишане през тръбата и маска чрез динамично действие като въздушен компресор и устройство за сгъстен газ.

Ролята на маските за еднократна употреба в ежедневието ни не може да бъде пренебрегната. Той може да предотврати вирусни инфекции. В студената зима той може също така да подобри защитните мерки за кухини и дихателни системи. Следователно това е един от продуктите, които не могат да бъдат отделени от здравеопазването. ,

Какво представлява маската за еднократна употреба?

Когато става въпрос за маски, може би всеки ще си помисли, че по време на периода на ТОРС използването и популярността на маските достигнаха връхната си точка. През този период маски не са били налични. Много аптеки подреждаха дълги опашки и всички на улицата ги носеха. Маска. Някои хора могат да носят маски за еднократна употреба, а някои хора носят маски за еднократна употреба. Каква маска е маска за еднократна употреба?

Маски за еднократна употреба се използват предимно в среда, в която има ниски концентрации на вредни газове и пари. В патрона се съдържа само адсорбентът или сорбентът. Маски за еднократна употреба могат да се използват многократно, но те трябва да бъдат почистени и дезинфекцирани преди употреба. Обикновено маските за еднократна употреба не се препоръчват за многократна употреба. Някои хора просто ги използват след почистване, но не са дезинфекцирани. Прахът или микробите не могат да бъдат почистени, така че ако имате условия, не се препоръчва повторно да използвате маски за еднократна употреба.