Суровините на медицинските болни дрехи трябва да бъдат антистатични. Какво трябва да носят служителите в операционната зала?

- Apr 09, 2019-

Суровините на медицинските болни дрехи трябва да бъдат антистатични. Какво трябва да носят служителите в операционната зала?

Знаете ли нещо за Health Care Products Co., Ltd? Днес Xiaobian на медицински хигиенни продукти Ко ООД ви дава подробна информация за това, какви фактори трябва да се вземат предвид при избора на болни костюм, а също и ви позволява да знаете повече за медицински продукти Co., Ltd.

В процеса на преработка и носене медицинските нетъкани тъкани ще се втрият в човешкото тяло и различни предмети, за да генерират статично електричество. Ако проводимостта на влакното или обекта не е добра, зарядът не е лесен за избягване, което често влияе върху производствения процес и намалява качеството на тъканта. Дрехите лесно се оцветяват, когато генерират статично електричество и се оплитат, което прави човешкото тяло неудобно да се движи, неудобно, грозно и дори да предизвика пожар.

Интензивността на статичното електричество, пренасяна от материала, може да бъде изразена чрез полуразпад на заряда, т.е. времето, необходимо за електростатичното напрежение или заряд на влакнестия материал да се разпадне до половината от първоначалната стойност; тя може също така да бъде индиректно изразена чрез специфичната устойчивост на влакното. Голямата мощност на различните влакна е приблизително равна, но скоростта на статично разпадане е много различна. Специфичната повърхностна устойчивост на материала се намалява до известна степен. Изборът на броя на болестта трябва да разгледа кои фактори могат да предотвратят появата на статично електричество.

Може да ви хареса:

Ресторанти сервитьори ще носят униформа на ресторант и заварчици ще има гащеризон. По същия начин в болницата има различни медицински услуги, като например костюми на лекар, костюми на медицински сестри, хирургически халати и костюми за пациенти. Днес, производителите на медицински услуги на Junfang ще ви запознаят с предпазните мерки за носене на хирургически рокли.

1, чиста и подредена

Добре известно е, че хирургическите рокли се носят от медицински сестри и лекари в операционната зала, а средата им обикновено е сравнително трудна. Ето защо, хирургическите рокли не само трябва да бъдат почистени, но и трябва да бъдат дезинфекцирани.

Избор на персонала на операционната зала, който да отговаря на изискванията за носене Независимо дали е медицинска сестра или лекар, трябва да носите медицинско оборудване, предписано от медицинското заведение, когато работите в операционната зала, и не носете лични дрехи.

2, хирургически рокли обикновено имат джобове, защото персоналът трябва да постави нещо. Въпреки това, джобовете не са свободни да съхраняват лични вещи и други нечисти предмети.

3, носенето на стерилен метод хирургическа рокля е да се разклаща внимателно хирургическата рокля, вдигнете страни на яката, вмъкнете ръцете в ръкавите, ръцете се простират напред, подпомагани от туристическата сестра, ръцете пресечени, за да вдигнат колана назад , завързана от сестрата зад него.