Материалът за болния костюм. Какъв е ефектът на хирургичната рокля?

- Apr 12, 2019-

Материалът за болния костюм. Какъв е ефектът на хирургичната рокля?

Днес ще ви предоставим анализ на основните суровини, използвани в стерилни хирургически халати. Надяваме се, че чрез нашето въведение ще имате по-дълбоко разбиране на въпроси като Медицински Хигиенни Продукти Co., Ltd.

Болният костюм е облекло, носено от лекар по време на операцията. Продуктът е изработен от нетъкан текстил като основна суровина. И има добра пропускливост, устойчивост на бактерии, водоустойчивост. Общият стил дизайн има две торбички между врата и кръста. Когато го носите, той се обръща. Затегнете каишката и сложете ръкавиците. Основната функция на носенето на болен костюм е да изолира бактериите от инфекцията и да предпази лекаря от заразяване, така че да не причинява вторична инфекция на пациента.

Болезнените дрехи трябва да се държат на равна повърхност и да не се появяват вратички, петна и т.н. Ако има такива проблеми, те не могат да се използват, иглата за шиене е равномерна, а шевът не е разрешен. Преди употреба проверете дали опаковката е непокътната, запечатана, херметически затворена, може да издържи нормалното транспортиране и съхранение и да потвърди ефективния срок на годност на продукта и да го използва в рамките на валидно време.

Когато пациентът е в производството, се изисква строга проверка на качеството, за да се гарантира, че продуктът може да бъде продаден след квалифициране. Той се поставя в околната среда без корозивен газ, относителната влажност е ниска, температурата е подходяща за операция и се анализират основните суровини, използвани в стерилната хирургическа рокля. добра вентилация.

Статии, които може да ви интересуват:

Хирургията се извършва от медицинския персонал на всяка болница, а много пациенти смятат, че безопасността на операцията зависи от лекаря, който е отговорен за ножа, макар че това е много важна част от хирурга. Безопасна хирургична среда също е много важна част от всяка операция. Хирургическата рокля е също и работно облекло, което всеки член на медицинския персонал в нашата операционна зала трябва да носи. За нас е много важно да имаме безопасна работна среда.

Болницата трябва да бъде напълно дезинфектирана преди всяка анормална операция. Чиста и стерилна хирургична среда може да осигури инфекцията на пациента по време на операцията. Ако няма безопасна среда, тя не само ще причини заболяване. Инфекциите на организма причиняват микроби и тези бактерии могат да заразят и нашите здравни работници. Носенето на работни дрехи по време на операцията може да бъде много ефективно за предотвратяване на бактерии по време на целия процес, така че да можем да гарантираме безопасността на нашите пациенти и да защитим нашите здравни работници.

Ето защо е много важно хирургичната рокля да извърши операция, за да каже асептично, че хирургичната рокля може да гарантира безопасността на операцията. Това е важен ключ към безопасността на нашата работа и е съществен елемент в операционната зала. Много болници днес също са много загрижени за покупките си. Изборът на редовен производител ще ни позволи да купуваме продукти, които са безопасни и сигурни.

"Анализ на основните суровини, използвани в стерилни хирургически халати" и друга статия за еднократни хирургически рокли са на разположение, за да ви помогне. Ние внимателно ще подготвим повече за съдържанието на Медицински Хигиенни Продукти Co., Ltd., ако не искате да го пропуснете, се препоръчва. Съберете нашия уебсайт!