Важната роля на еднократните маски в ежедневната употреба

- Apr 18, 2019-

Важната роля на еднократните маски в ежедневната употреба

Маски за еднократна употреба са вид защитни медицински продукти, които често се използват в медицинската индустрия. В същото време, маски за еднократна употреба се използват и в други индустрии, като например тези, които работят в опасни газови или парни среди. Един от продуктите на маската има маска за еднократна употреба.

Маските за еднократна употреба са прахоустойчиви и антитоксични и могат да филтрират вещества, които са токсични за човешкото тяло, което е много важно за здравето. Тъканите марлеви маски за прах са само предпазни средства за дихателните органи, които предпазват дихателните органи на хората от вредни вещества. Обикновено се състои от маска и филтърна касета. Филтърният патрон съдържа адсорбент или сорбент и адсорбционният ефект е много добър; някои от филтърните патрони са снабдени с филтърен слой, който предотвратява едновременно аерозол. Антивирусната маска, използвана в армията, е направена главно от плат от активен въглен, или външният слой е изработен от водоустойчива и маслоустойчива материя, използва се вътрешният слой от филтърен материал от стъклени влакна и полиуретановата пяна, импрегнирана с активен въглен е долният слой, който може да бъде атакуван от отровния газ. Осигурете временна защита. Има много видове респиратори, но по отношение на структурата и принципа на работа, те се разделят основно на две категории: маски за въздушен филтър и маски за снабдяване с въздух.

(1) Маската тип въздушен филтър или просто маска от тип филтър работи чрез филтриране на въздуха, съдържащ вредните вещества, през филтърния материал на маската и след това вдишването му. Структурата на филтърна маска е разделена на две части, едната е основната част на маската, а другата е частта на филтърния материал, включително филтърния памук за прахоустойчива и химическа филтърна кутия за антивирус.

(2) Маската за подаване на въздух се отнася до източник на чист въздух, който ще бъде изолиран от вредни вещества. Тя може да бъде изпратена на лицето на лицето за дишане през тръбата и маска чрез динамично действие като въздушен компресор и устройство за сгъстен газ.

Ролята на еднократните маски в ежедневието не може да бъде пренебрегната, може да предотврати вирусни инфекции, като в студената зима, може да подобри мерките за топлина за устната кухина и дихателната система, така че е един от продуктите, които не могат да бъдат отделени от здравето пука.

Медицинските маски за еднократна употреба се използват в широк спектър от приложения, както в медицинската индустрия, така и в ежедневието и в среда с ниски нива на вредни газове и пари. В същото време, в медицински маски за еднократна употреба, тя обикновено се обработва чрез зашиване с тънка памучна тъкан на прах.

Съществуват много видове медицински маски за еднократна употреба и ние обикновено ги разделяме на медицински маски за еднократна употреба и с въздушно филтрирани медицински маски за еднократна употреба. Освен това, в медицински маски за еднократна употреба, филтрираните с въздух медицински маски за еднократна употреба се използват главно за предотвратяване на проникването на вредни газове в човешкото тяло през въздуха, което позволява филтриране. В маската за еднократна употреба на въздуха, вредните вещества се изолират и движението се използва за осигуряване на дишане през маската. За сравнение се използват повече медицински филтри за еднократна употреба.