Болестта ли е същата като обикновените дрехи? Какво трябва да носят служителите в операционната зала?

- Apr 21, 2019-

Болестта ли е същата като обикновените дрехи? Какво трябва да носят служителите в операционната зала?

Днес ние ще ви донесем болен номер, който да ни служи в нашето ежедневие. Надяваме се, че чрез нашето въведение ще имате по-дълбоко разбиране на проблемите.

В днешните болници виждаме целия медицински персонал в операционната зала, облечен в униформено работно облекло. Този вид облекло е много различен от бялото палто на нашия лекар и дрехите на медицинската сестра, независимо от цвета. Дали е от стила или от тъканта, има известна разлика. Този вид облекло е хирургическата рокля, която трябва да се носи в операционната зала. Това е много специален вид дрехи, а също и работно облекло с добра защита. Тя може да създаде стерилна хирургична среда за нашите пациенти, както и да предотврати инфекциите и нашите доставчици на здравни услуги.

Тъканта на този вид дрехи е доста специална. Обикновено е изработена от много тънка и висококачествена пластмаса и е много специална в процеса. Тя ще извърши процеса на ламиниране. Този специален материал и процес могат да бъдат добре изпълнени в хирургията. По време на периода, за да се предотврати разпространението на микроби, защита на нашите здравни работници и пациенти. Този вид работно облекло обикновено е еднократно. Нашият медицински персонал ще потегли за първи път и ще ги постави на определеното място за рециклиране след операцията на пациента. Това ще предотврати разпространението на микроби. Общите болници имат специализиран персонал, който да се справи с тези използвани хирургически халати.

Като цяло, този вид професионално работно облекло не може да се закупи отвън. Като цяло, някои редовни производители извършват поръчкови операции за покупка. Броят на болните може да се купи в ежедневието, за да се гарантира цялостната му безопасност.

Статии, които може да ви интересуват:

Ресторанти сервитьори ще носят униформа на ресторант и заварчици ще има гащеризон. По същия начин в болницата има различни медицински услуги, като лекарски костюми, костюми на медицински сестри, болни костюми и костюми за пациенти. Днес ще ви запозная с предпазните мерки за носене на болния костюм.

1, чиста и подредена

Добре известно е, че болните дрехи се носят от медицински сестри и лекари в операционната зала, а околната среда обикновено е сравнително трудна. Следователно болният костюм не само трябва да бъде почистен, но и трябва да бъде дезинфектиран.

Независимо дали става дума за медицинска сестра или лекар, трябва да носите медицинско оборудване, предписано от медицинско заведение, когато работите в операционната зала. Нямате право да носите частно облекло.

2, болен костюм, обикновено в джоба, защото персоналът трябва да се сложи нещо. Въпреки това, джобовете не са свободни да съхраняват лични вещи и други нечисти предмети.

3, стерилен хирургичен костюм, метод е леко разклащане на хирургична рокля, вдигнете страни на яката, вмъкнете ръцете в ръкави, ръцете се простират напред, с помощта на турне сестра, две в ежедневната болест на рамото. изисквания за носене на дрехи? Кръстът вдигна колана и го изпрати на гърба, който бе вързана от сестрата зад него.