Как да изберем добри ръкавици за еднократна употреба

- Apr 24, 2019-

Как да изберем добри ръкавици за еднократна употреба

1. Погледнете материала: Ръкавиците за еднократна употреба са изработени от нов полиетиленов материал. Новият материал е нетоксичен и без вкус, с добра прозрачност, безопасност и хигиена, и може директно да се свърже с храната. Не избирайте производството на рециклирани частици материал, като външен вид на черно, дори тъмно черно, вкус, канализация не е на стандарт.

2. виж външния вид: квалифициран печат е добре, капеща вода не изтичане, така че в лицето на мазни, водни петна, боя не е лесно да се счупи, здравина е добра, и напрежението е силно, и може да защити ръцете ни от петна от масло.

3. Погледнете дебелината: дебелината на ръкавиците за еднократна употреба е пряко свързана с теглото на един грам. Общо казано, теглото на една ръкавица е дебела, теглото на един грам е по-тънко, цената на тънката е по-евтина, но нивото на използване е ниско и лесно. Счупен, колкото по-голяма е дебелината, толкова по-висока е цената. Този вид ръкавици имат силна бариера и не е лесно да се счупят. Той е по-устойчив на масла, вода и мръсотия.

4. разгледай размера: изберете подходящия размер на модела, трябва да се обърне внимание на размера на действителните размери, за да бъде по - точно, може да се измери, преди да купиш, обикновено от средния пръст до дължината на китката. и широчината на дланта. Много по-лесно е да изберете размера на ръкавицата на базата на измерения размер, което улеснява избора на подходящия размер. Не може да бъде твърде дълго, не може да бъде твърде кратък, не може да бъде твърде голям, общ размер на големи, средни, малки. Изберете според нуждите си.

5. Погледнете опаковката: Изберете опаковката със сертификата за производство, хигиената и инспекцията; изнесете датата на производство, срока на годност, номера на производствената партида, ръкавиците за опаковката на производителя, теглото, дължината, ширината, дебелината и др. Информация, безопасност на продукта.

6. Вижте производителя: Ръкавици за еднократна употреба се произвеждат в редовни фабрики. Общите квалификации са завършени, стандартите за работилница, производствените процеси отговарят на индустриалните стандарти и са избрани малките цехове и черните фабрики. Няма гаранция за здравни следпродажбени услуги.

По-горе са две важни точки, на които трябва да обърнете внимание, когато купувате ръкавици за еднократна употреба. Надявам се, че можете да се обърнете към горното съдържание, когато купувате.

Свързани продукти

Ръкавици за еднократна употреба, всички знаем, че е полезно. В категорията ръкавиците за еднократна употреба обикновено се разделят на ултратънки модели, обикновени модели, по-дебели модели и модели с по-голяма дебелина. Обхват на ултра-тънка употреба на ръкавици за еднократна употреба: може да се използва като ръчни плесени, леки, сготвени магазини и други закуски, ултра-тънки модели са по-тънки дебелина, така че основните изисквания са все още относително ниски; обикновени модели ръкавици за еднократна употреба, Използвайте широка гама от ресторанти, печене, стоматология, бои и др .; по-дебели модели на ръкавици за еднократна употреба, използвани в клиники, експерименти, домакинска работа, фризьорски салони, ресторанти, суши и др .; Има работници, които имат определени изисквания за дебелина, като пилинг на морски дарове, месене на юфка, пълнене, пълнене, смесване на работилници за боядисване и боядисване и експерименти.