За разлика от болния костюм

- Apr 10, 2019-

За разлика от болния костюм

Знаете ли нещо за Health Care Products Co., Ltd? Днес, Xiaobian на Медицински Хигиена Продукти Ко ООД ще ви даде подробна информация за болни костюм, и да ви знаят повече за медицински продукти Ко ООД

Ако хирургичната рокля е просто случайна, може ли докторът да работи повече от десет часа? Изискванията за хирургическата рокля първо трябва да се носят без дискомфорт, и второ, лекарят не трябва да пречи на нормалната работа. Осигуряването на абсолютна тишина и без замърсяване е важна защита за пациента.

В болницата изискванията за хирургическата рокля на лекаря са много повече от тези. Ако лекарят случайно разбие хирургическата рокля на земята или други предмети, тя трябва да бъде сменена незабавно.

Такива строги изисквания са основите за осигуряване на безпроблемното функциониране на операцията. Ето защо при закупуването на хирургически халати болницата ще намери професионален производител, който да извърши поръчка за едно време. Същото ли е и болното облекло? Целта на хирургическата рокля е на хирурга. за безопасност.

Може да искате да знаете:

1. Теглото на нетъкания плат е не по-малко от 20 грама.

2. Повърхността на всеки компонент на хирургическата торба трябва да бъде чиста и подредена и да няма дупки, чужди тела, петна и тежки бръчки.

3. Хирургическата чанта трябва да бъде равномерно ушита, без пролуки и никакви шевове.

4. Хирургичната опаковка се стерилизира чрез потвърдена асептична процедура.

5. Остатъчното количество етиленов оксид трябва да бъде не повече от 10 ug / g.

За хирургически комплекти за еднократна употреба те не могат да се използват повторно след употреба. Когато се използват, те трябва да се използват правилно и да се използват в съответствие с процедурите. Горното е индекс на производителността на хирургическия комплект за еднократна употреба, споделен от Xiaobian. Надявам се да ви помогна.