За разлика от болния костюм

- Apr 14, 2019-

За разлика от болния костюм

Ако болният костюм е просто случайна униформа, може ли лекарят да работи повече от десет часа? Изискванията за хирургическия костюм трябва първо да се носят без дискомфорт, и второ, лекарят не трябва да пречи на нормалната операция и накрая хирургическия костюм. За да се гарантира абсолютна тишина и без замърсяване, това е важна защита за пациента.

В болницата изискванията за хирургическата рокля на лекаря са много повече от тези. Ако лекарят случайно разбие хирургическата рокля на земята или други предмети, тя трябва да бъде сменена незабавно.

Такива строги изисквания са основите за осигуряване на безпроблемното функциониране на операцията. Ето защо при закупуването на хирургически халати болницата ще намери професионален производител, който да извърши поръчка за едно време. Същото ли е и болното облекло? Целта на хирургическата рокля е на хирурга. за безопасност.

Добре дошли да прочетете:

1. Теглото на нетъкания плат е не по-малко от 20 грама.

2. Повърхността на всеки компонент на болния костюм трябва да бъде чиста и подредена и не трябва да има дупки, чужди тела, петна и тежки бръчки.

3. Облеклото на пациента трябва да бъде равномерно зашити, без пролуки и без шевове.

4. Асептичната процедура на пациента потвърждава стерилността на продукта.

5. Остатъчното количество етиленов оксид трябва да бъде не повече от 10 ug / g.

Как да се използват показателите за изпълнение на еднократната болест е ext-indent: 2em; "> Броят на болните за еднократна употреба не може да бъде използван повторно след употреба и трябва да се използва правилно, когато се използва. Следвайте процедурите, които трябва да използвате. ,

Ако Медицински и Здравни Продукти Ко ООД подготви за вас това "Болен костюм ли е такъв?" е полезно за всички, надявам се да го събера. Ако има някакъв недостиг, надявам се да ни посочите. Нека има повече напредък.