Анализ на основните суровини, използвани в болничния костюм

- Apr 06, 2019-

Анализ на основните суровини, използвани в болничния костюм

Много съм професионалист в използването на материала в болния костюм. Днес ще ви запознаем с материала, използван в болничния костюм. Надявам се, че чрез нашето въведение ще имате по-дълбоко разбиране за използваните материали в болничния костюм.

Болният костюм е облекло, носено от лекар по време на операцията. Продуктът е изработен от нетъкан текстил като основна суровина. И има добра пропускливост, устойчивост на бактерии, водоустойчивост. Общият стил дизайн има две торбички между врата и талията. Когато го носите, той се обръща. Затегнете каишката и сложете ръкавиците. Основната функция на носенето на болен костюм е да изолира бактериите от инфекцията и да предпази лекаря от заразяване, така че да не причинява вторична инфекция на пациента.

Болезнените дрехи трябва да се държат на равна повърхност и да не се появяват вратички, петна и т.н. Ако има такива проблеми, те не могат да се използват, иглата за шиене е равномерна, а шевът не е разрешен. Преди употреба проверете дали опаковката е непокътната, запечатана, херметически затворена, може да издържи нормалното транспортиране и съхранение и да потвърди ефективния срок на годност на продукта и да го използва в рамките на валидно време.

Когато заболяването е направено, качеството трябва да бъде стриктно проверено, за да се гарантира, че продуктът може да бъде продаден след квалифициране. Той се поставя в околната среда без корозивен газ, относителната влажност е ниска, температурата е подходяща за операция, а материалът, използван за заболяването, е добре проветрен. ,

Добре дошли да прочетете:

В днешните болници виждаме целия медицински персонал в операционната зала, облечен в униформено работно облекло. Този вид облекло е много различен от бялото палто на нашия лекар и дрехите на медицинската сестра, независимо от цвета. Дали е от стила или от тъканта, има известна разлика. Този вид облекло е хирургическата рокля, която трябва да се носи в операционната зала. Това е много специален вид дрехи, а също и работно облекло с добра защита. Тя може да създаде стерилна хирургична среда за нашите пациенти, както и да предотврати инфекциите и нашите доставчици на здравни услуги.

Тъканта на този вид дрехи е доста специална. Обикновено е изработена от много тънка и висококачествена пластмаса и е много специална в процеса. Тя ще извърши процеса на ламиниране. Този специален материал и процес могат да бъдат добре изпълнени в хирургията. По време на периода, за да се предотврати разпространението на микроби, защита на нашите здравни работници и пациенти. Този вид работно облекло обикновено е еднократно. Нашият медицински персонал ще потегли за първи път и ще ги постави на определеното място за рециклиране след операцията на пациента. Това ще предотврати разпространението на микроби. Като цяло, болницата ще има специален персонал, който да се справи с тези хирургически рокли за еднократна употреба, където може да се закупи хирургическата рокля.