Калъф за костюм за еднократна употреба

Калъф за костюм за еднократна употреба

1. Цип с уплътнена бури за запечатване помага за осигуряване на допълнителна защита срещу замърсители 2. Антистатично лечение от двете страни може да помогне за намаляване на статично натрупване 3. Подсиленото дъно между краката спомага за увеличаване на издръжливостта при огъване и клекване 4. Безшевни рамене и ръкав...
Чат сега

Информация за продукта

1. Цип с уплътнена бури за запечатване помага за осигуряване на допълнителна защита срещу замърсители

2. Антистатичното третиране от двете страни може да помогне за намаляване на статичното натрупване

3. Подсиленото парче между краката спомага за увеличаване на издръжливостта при огъване и клек

4. Безшевните рамене и ръкавите предлагат допълнителна здравина и защита


coverall

Ние изградихме защитно покритие за еднократна употреба с оптимална гъвкавост, удобство и лекота на използване, с подобрени конструкции и комфортен дизайн, който предлага високо качество и дълготрайност, които вашите работници изискват за добре свършената работа.


Удължена защита на главата


Осигурете на вашите работници необходимата защита, за да поемат всичко, което им идва на път. Този защитен капак разполага с нископрофилен три панелен капак, който се закопва до брадичката за удължена защита на главата, осигурявайки защита срещу някои леки пръски и опасен прах.


Останете удобно на работа


По-малкото разсейване означава по-малко грешки и по-малко шанс за нараняване на работното място. Нашите защитни покриви имат здрав, но лек материал от PE ламинат с дишащ заден панел, изработен от Spunbound Meltblown Spunbound (SMS) материал. Дишащ защитен материал помага да се поддържа работниците удобно на работа.


Без караница и комфорт


Осигурете комфорт и гъвкавост, като същевременно защитавате безопасността на вашия работник с нашите защитни покриви. Благодарение на меките, плетени маншети и ластичните пози и глезените, нашите калъфи за еднократна употреба остават удобно на място. Леката ламинирана конструкция на този лотул е проектирана да се чувства по-мек и по-добре завесата на тялото за максимален комфорт при работа.


Hot Tags: костюм за еднократна употреба, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, произведени в Китай

Запитване

Може да харесаш също